În timp ce m -am bucurat să văd pierderea în greutate a lui Ron, am fost și mai curios să aud despre durerea lui în piept.

În timp ce m -am bucurat să văd pierderea în greutate a lui Ron, am fost și mai curios să aud despre durerea lui în piept.

făinele integrale de cereale ar trebui să fie păstrate la frigider sau congelator, cu excepția cazului în care intenționați să le utilizați în termen de o lună de la procesare.

acum câteva mii de ani, procesarea cerealelor a fost o lucrare de prim rang.

În medie, o tulpină de grâu produce 30 până la 50 de nuclee.

grâu poate fi descris ca greu sau moale, referindu -se la textura endospermei, care este afectată de cantitatea de proteine ​​conținute În interiorul acesteia.

În 1900, 8 din 10 pâine mâncate în SUA au fost făcute acasă. Până în 1924, această cifră a scăzut la 3 din 10.

în 5000 î.C. Am început să gătim cereale ca poridges și gruel. Apoi, pâlpâiele de sol grosiere au devenit populare (de exemplu, tortilla mexicană, injera etiopiană, chapatti indieni).

Unii experți susțin că, dacă am înlocui boabele rafinate cu versiuni întregi, ratele de cancer ar scădea cu aproape 40%.

Unii consideră că boabele rafinate sunt de vină pentru nenumăratele cazuri de hipertensiune arterială.

Puteți face propria făină de cereale integrale în loturi mici folosind o râșniță de cafea. Sau, poate, o configurație mai prietenoasă cu exerciții:

referințe

Faceți clic aici pentru a vizualiza sursele de informații la acest articol.

Asbell R. Noua Cartea de bucate cu cereale integrale. CHRONICUL CARTE. 2007.

BIING-HWAN L & amp; Yen st. Peisajul consumului de cereale din SUA: Cine mănâncă cereale, sub ce formă, unde și cât? Noiembrie 2007. Departamentul Agriculturii din SUA

Brand-Miller J, și colab. Asia Pac J Clin Nutr 2008; 17 Supliment 1: 16-19.

Cordain L. Cereale de cereale: sabia cu două tăișuri a umanității. World Rev Nutr Diet. 1999; 84: 19–73.

Cordain L. Dieta paleo pentru sportivi. Rodale. 2005.

Ettinger J. Bob’s Red Mill Cartea de coacere. Rularea apăsării. 2006.

zborul I & amp; Clifton P. Cereale și leguminoase de cereale în prevenirea bolilor coronariene și a accidentului vascular cerebral: o revizuire a literaturii. Eur J Clin Nutr 2006; 60: 1145-1159.

Hughes MS. Ierburi glorioase, cereale. Publicații Lerner. 1999.

Kelly SA și colab. Cereale întregi pentru boli coronariene. Cochrane Database Syst Rev 2007; 2.

Muir J. Ghidul unui bucătar pentru cereale. Conran. 2002.

Pollan M. în apărarea alimentelor. Presa de pinguin. 2008.

SEAL CJ. Cereale integrale și risc de BCV. Proc Nutr Soc 2006; 65: 24-34.

Taubes G. Calorii bune, calorii proaste. Casă aleatorie. 2007.

Venn BJ & amp; Mann Ji. Cereale de cereale, leguminoase și diabet. Eur J Clin Nutr 2004; 58: 1443-1461.

Wharton Ch. Om metabolic: zece mii de ani de Eden. Publicarea Winmark. 2001.

mănâncă, mută și trăiește … mai bine. ©

lumea sănătății și fitnessului poate fi uneori un loc confuz. Dar nu trebuie să fie.

Permiteți -ne să vă ajutăm să înțelegeți totul cu acest raport special gratuit.

În el veți învăța cea mai bună mâncare, exerciții fizice, și strategii de stil de viață – unic și personal – pentru tine.

Faceți clic aici pentru a descărca raportul special, gratuit.

În studiul de caz din această săptămână, un om care se teme că are o inimă Atacul descoperă că câteva mici schimbări de stil de viață îl pot ajuta să elimine durerile toracice.

mănâncă mai puțin și exercită mai mult. În general, este o rețetă excelentă pentru îmbunătățirea sănătății și îmbunătățirea compoziției corpului. Cu toate acestea, nu funcționează întotdeauna.

Chiar și cu un plan minunat de exerciții fizice și o dietă solidă rock, unii oameni suferă de simptome misterioase și plângeri care par nedumerite, având în vedere cât de mult efort depun în fitness și Sănătate.

Când întâlnim clienți care au probleme pe care le poate face exerciții fizice și nutriție – ca să nu mai vorbim de propriii medici – nu pot părea să rezolve, știm că există doar câțiva experți pe planetă la care să apeleze la . Unul dintre ei este Spencer Nadolsky.

DR. Nadolsky este un medic în medicina osteopatică care a studiat și fiziologia exercițiului și nutriția. Un luptător academic All -American în universitate, este încă un exercițiu avid și un medic genial care practică ceea ce predică pacienților -tratează bolile prevenibile mai întâi cu modificări ale stilului de viață (în loc de medicamente cu prescripție medicală).

atunci când clienții au Nicăieri altundeva să se întoarcă, dr. Nadolsky se transformă de la un medic vesel, sportiv, într-un fiziolog criminalist, fără prizonieri. Își scoate microscopul, analizează sânge, salivă, urină, stil de viață – orice ar trebui, pentru a rezolva misterul medical.

când dr. Nadolsky s -a oferit voluntar pentru a lucra la o caracteristică de studiu de caz regulat cu noi , am sărit la șansă. Urmărind împreună cu aceste cazuri fascinante, veți vedea exact cum crede un practicant talentat. De asemenea, veți învăța cum să vă îmbunătățiți propria sănătate.

În cazul de astăzi, vom întâlni un bărbat cu atacuri obișnuite de dureri în piept, care merge la spital, crezând că are un atac de cord. Mulțumim bunătate detectivul nostru de medic este în caz.

Folosind cele mai bune practici de medicină, antrenor de stil de viață și schimbarea psihologiei, medicul nostru vine cu o strategie care să ajute la diagnosticarea problemei. Și un program care să ajute la ca pacientul să se simtă mai bine în mai puțin de o lună.

Clientul

Ron, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a venit la spital pentru „dureri de piept”.

În timp ce lucrează în spital, este destul de comun să vezi bărbații vârsta lui venind din acest motiv. Dar, deși este obișnuită, plângerea „durerii toracice” nu poate fi luată ușor.

doar privindu -l pe Ron în timp ce se odihnea în camera de urgență, m -am îngrijorat că are un infarct miocardic (atac de cord). Avea o privire sedentară către el care nu a fost bine. Dar, în timp ce aspectul unui pacient dă indicii despre riscul său pentru un atac de cord, istoricul său este și mai important.

Semnele și simptomele clientului

tensiunea arterială a lui Ron a fost 152/93, a lui IMC avea 34 de ani, iar circumferința taliei era de 42 de centimetri. Toate au fost bine în afara https://harmoniqhealth.com/ro/rhino-gold-gel/ unei game sănătoase.

nu o veste bună. Am avut nevoie să aflu mai multe.

după ce m -am prezentat, i -am cerut să -i descrie durerea. Ron a spus că a simțit o arsură severă în spatele sternului său, care „eventual” radia la brațul stâng. El a menționat că a avut episoade similare în trecut, în special după ce a mâncat, dar niciunul atât de rău. Când a fost întrebat despre durerea toracică în timpul activității, cum ar fi exercitarea sau chiar activitățile de viață zilnică (gătit, curățare, muncă în curte, etc.), el a negat să aibă vreun.

În continuare, am început să -i explorez pe ceilalți factori de risc pentru inimă atac. Din fericire, nu a fumat, dar a spus că tatăl său a avut un atac de cord în jurul vârstei de 50 de ani. După cum vă puteți imagina, a fost destul de speriat. Cât despre mine, ca orice detectiv bun, i -am recalcula riscurile cu fiecare întrebare.

Semne/Simptome Gândurile mele – Probleme potențiale

Pe baza simptomelor sale, nu exista nicio modalitate de a exclude probleme cardiace. Așa că a trebuit să efectuăm câteva teste pentru a ne asigura că nu se confruntă cu un atac de cord.

Înainte de a începe cu acestea, am efectuat un examen fizic rapid. Rezultatele au fost esențial normale. Inima lui Ron bătea într-un ritm și ritm obișnuit, fără niciun murmur sau galop, plămânii îi erau clare pe ambele părți, iar burta lui era moale și non-tender la atingere sau presiune. Toate semnele bune.

Testele și evaluările

În primul rând, Ron a avut nevoie de o electrocardiogramă (EKG sau ECG). ECG -urile arată activitatea electrică a inimii. Dacă există ischemie (scăderea fluxului de sânge) sau un infarct (lipsa completă a fluxului de sânge) în inimă, electrocardiograma va ridica adesea acest lucru.

Ron’s ECG

este nevoie de un Multă repetare pentru a învăța tiparele unei electrocardiograme, precum și pentru a înțelege semnificația tiparelor. Pentru a simplifica, permiteți -mi să spun doar că acest ECG nu arată semne de ischemie sau infarct.

În timp ce ECG -urile sunt un instrument excelent pentru diagnosticarea atacurilor de cord, avem și teste de laborator care arată dacă au existat daune la Inima dintr -o lipsă de flux de sânge numit enzime cardiace – în special, troponina I și fracția de creatină kinază MB. Alături de enzimele cardiace, testăm o serie de alte afecțiuni care ar putea provoca durerea.

Rezultatele testelor

Panoul de chimie a sângelui

Acestea sunt Rezultatele pertinente ale laboratorului de la Ron:

Durere toracică substernală gravă: atac de cord, embolie pulmonară, disecție aortică, pneumotorax , ruptura esofagiană, pancreatita, uneori bladdernon emergent: costocondrită, GERD (boală de reflux gastroesofagian), spasm esofagian
Fără durere anginală (durere cu eforturi) > Mai puțin probabil să aibă boala coronariană
Durere după ce mănâncă mai probabil să fie legat de gastrointestinal, dar nu poate exclude implicarea inimii/pulmonare doar pe aceasta
durerea radiază la brațul stâng mai mult indicativ al implicării inimii, dar cu siguranță nu 100%.
Marker Rezultatul laboratorului de referință Gânduri de referință

După cum puteți vedea din testele de mai sus, Ron probabil că nu a avut un atac de cord. Ca o confirmare suplimentară, durerea lui s-a rezolvat practic odată ce s-a relaxat în patul său nu atât de confortabil din spital.

Dar treaba mea nu a fost încă terminată.

mai întâi, pentru a face Evaluează riscul lui Ron pentru boala coronariană (îngustarea vaselor de sânge la inimă), am ordonat un test de stres. În timp ce există mai multe tipuri de test de stres disponibile, Ron a efectuat versiunea de exercițiu. Acest test implică mersul pe o banda de alergare în timp ce este conectat la un ECG. Viteza și înclinarea sunt crescute la fiecare trei minute până când pacientul nu mai poate merge sau există modificări specifice ECG legate de scăderea fluxului de sânge al inimii.

Împreună cu acest test, medicii adaugă uneori o ecocardiogramă în ordine Pentru a privi în interiorul corpului și a vedea de fapt funcția peretelui inimii și a supapei.

mult spre emoția lui Ron, el a trecut testul de stres cu culori zburătoare, în ciuda stilului său de viață relativ sedentar.

Vești bune: acum știam că probabil că nu avea boală coronariană. Dar încă nu știam ce îi provoca durerea în piept.

Ron a părăsit spitalul cu un diagnostic de durere toracică atipică, ceea ce înseamnă practic nu legat de cardiac.

Dar eu Am vrut să urmăresc în clinica mea, deoarece, pe baza simptomelor sale, am crezut că pot să -l ajut. În timp ce durerea pieptului nu a pus viața în pericol, istoricul familiei și stilul de viață sedentar încă l-au pus la un anumit risc de a dezvolta boli de inimă. Și durerea pieptului îl făcea foarte incomod! Am fost hotărât să -i scad factorii de risc și să -i fixez durerea în piept în chilipir.

Prima vizită a clinicii lui Ron

, deși a fost ușurat să știe că nu a avut atacuri de cord, Ron încă se ocupa de dureri în piept, iar durerea venise mai des în ultima vreme – mai ales după cină.

Până în acest moment, am fost de aproximativ 98% pozitiv că Ron se confrunta cu GERD (boala de reflux gastroeshogal). Semnele și simptomele se potrivesc și am exclus deja probleme cardiace.

Din fericire, obiceiurile care protejează împotriva problemelor cardiace viitoare atenuează și refluxul. Bonus!

În majoritatea cazurilor, pierderea în greutate singură este suficientă pentru a încheia GERD. Pierderea în greutate ar scădea, de asemenea, riscul de boală a arterei coronariene, ar îmbunătăți sensibilitatea la insulină și să -l protejeze împotriva diabetului.

Cu tot ce este în minte, primul meu obiectiv a fost să mă asigur că Ron nu a mâncat chiar înainte pat. Mâncarea cu puțin timp înainte de a merge la culcare poate crește șansele unei persoane de a experimenta arsuri la stomac din cauza creșterii nivelului de acid stomacal.

I -am cerut, de asemenea, să crească unghiul pernei sale pentru a permite gravitației să -l ajute să digere. El a fost de acord că aceasta a fost o soluție ușoară.

În cele din urmă, am vrut să adaug un obicei dietetic pentru el să practice înainte de următoarea sa numire: fără alcool.

din punctul de vedere al lui Ron, aceasta a fost mult de întrebat. Nu voia să renunțe la 2-3 beri de noapte. Dar după câteva discuții, a fost de acord să -și reducă băutul la 1 bere, 3 nopți pe săptămână. Un compromis-dar unul la care Ron s-a simțit încrezător că s-ar putea angaja, ceea ce este crucial atunci când solicităm schimbarea stilului de viață.

Urmărirea lui Ron

trei săptămâni mai târziu, când Asistenta mi -a înmânat vitalele lui Ron, am fost plăcut încântat să văd că a pierdut deja 3 kilograme!

Acum, s -ar putea să nu pară prea mult, dar având în vedere că a schimbat doar un obișnuit, 3 kilograme este un lucru semnificativ schimbarea greutății.

Desigur, este posibil ca Ron să fi sub raportat băutura anterioară; Pacienții fac adesea acest lucru. În acest caz, prin reducerea a doar trei băuturi pe săptămână, el și -ar fi redus considerabil aportul de calorii și că de unul singur ar explica pierderea în greutate. În orice caz, el bea mai puțin și vedea deja câteva rezultate.

În timp ce eram bucuros să văd pierderea în greutate a lui Ron, am fost și mai curios să aud despre durerea lui în piept.

Ghici ce? Durerea a scăzut până la 2 sau 3 nopți pe săptămână!

ca detectivi buni, probabil puteți ghici în ce nopți se confrunta cu durere. Hmmm.

Ron a fost mulțumit de aceste îmbunătățiri. Dar, de asemenea, a vrut să știe cum să -și reducă șansele de a dezvolta diabet.

I -am explicat că, dacă ar continua să slăbească, probabil că nu va dezvolta diabet.

ar părea că acest lucru părea că Fii motivația pe care Ron a avut -o pe care o avea mai serioasă în ceea ce privește schimbările la stilul său de viață. El m -a întrebat despre metodele de pierdere în greutate.

Așa că am prescris un program modest de antrenament de rezistență. În același timp, i -am cerut să mănânce mai multe proteine.

I -am spus, de asemenea, să înceapă să completeze cu Berberine pentru a -și crește sensibilitatea la insulină.

am fost de acord că într -o altă lună, noi, noi „D -a verificat glucoza și colesterolul pentru modificări.

Rețeaua

Unii medici ar fi putut arunca un inhibitor al pompei de protoni sau un blocant H2 la Ron pentru a ajuta cu boala sa de reflux gastroesofagian. Dar medicamentele nu ajung la rădăcina problemei și refuz să le prescriu ca un tratament de primă linie. Schimbările stilului de viață, dacă pacientul le va face, sunt întotdeauna cele mai bune.

Fix #1 – Poziția somnului

Ridicarea capului patului său cu câteva perne suplimentare permite gravitației să -și facă munca și trage mâncarea lui Ron în stomac. Dacă vă aflați plat, mâncarea dvs. se poate întoarce mai ușor (aka reflux)!

Fix #2 – Pierderea în greutate/scăderea consumului de alcool

Scăderea alcoolului singur poate reduce uneori sau chiar poate reduce sau chiar Încheiați gerd. În acest caz, beneficiile ar fi și mai mari. Dar tăind alcoolul, Ron ar pierde și în greutate. Și greutatea lui a fost la baza problemei sale.

Pierderea în greutate nu este ușoară – dar nici nu este complicată. Mici modificări ale obiceiurilor alimentare, de -a lungul unui program de exercițiu decent, vor duce de obicei la o greutate mai mică.

Fix #3 – Creșteți sensibilitatea la insulină

pentru a accelera procesul de pierdere în greutate a lui Ron, i a adăugat suplimentul de sensibilizare a insulinei Berberine HCl. Berberine HCI nu numai că ajută la pierderea în greutate, dar îmbunătățește și zahărul din sânge și problemele colesterolului.

Rezultatul

Încă o lună mai târziu, Ron a fost liber de durerea pieptului.

își pierduse un total de 10 kilograme și 3 centimetri de talie. Tensiunea arterială lui a scăzut până la 127/81.

Shopping Cart
Take These Deals Home For ChristmasPlace an order for 5 and get 3 additional designs

We’re spreading some Christmas cheer across our entire range. Get up to 20% off selected items - sale ends January.

troponin I (x 3 setează la fiecare 3 ore) & lt; 0.02 & lt; 0.04 Nu există semne de deteriorare cardiacă după 3 seturi separate.
Creatine kinase MB 2.0 ng/ml 0.0-4.5 Nu există semne de deteriorare cardiacă.
ast/sgot 19 iu/l 0-37 Nu există semne de inflamație/daune hepatice.
alt/sgpt 23 iu/l 0-41 Nu există semne de inflamație/deteriorare a ficatului.
lipază 13 iu/l 13-60 Nici o dovadă de pancreatită.
bilirubină totală 1,0 mg/dl 0.1-1.5 normal. Probabil că nu există probleme de ficat sau vezică biliară.
colesterol total 183 mg/dl 100-199 normal. Deși colesterolul total nu este o măsură bună de la sine.
hdl 37 mg/dl & gt; 39 Prea scăzut. Aș dori ca acest lucru să fie mai mare pentru o mai bună protecție cardio.
trigliceride 156 mg/dl 0-149 mai mare decât mi -aș dori. Un semn de sindrom metabolic/Dieta slabă și obiceiuri de exercițiu
ldl 120 mg/dl 0-99 înalt, dar nu aș adăuga o statină chiar acum.
non-hdl 147 mg/dl 0-130 puțin ridicat. Posibil risc crescut de boală coronariană.
glucoză în post 100 mg/dl 65-99 Ron se aruncă cu privire la un diagnostic de pre-diabet. El este probabil un mic rezistent la insulină, ceea ce nu -i ajută riscul.